Om man klikker seg inn på Leo Vegas sine nettsider så vil man også med en gang få kribling i magen og den ordentlige casinofølelsen vil komme snikende. Leo Vegas er bygget opp med fokus på funksjonalitet for kundene og en super grafisk design. Man vil ha tilgang til en hurtigtast-meny som vil la deg lekende lett komme inn på de spillene som du spiller oftest og du vil ha en utmerket oversikt over alle spillene totalt sett. “Leo Vegas og alle dem som jobber med å gi deg en spillopplevelse av det ypperste hver eneste dag har store ambisjoner”. Ambisjonene deres strekker seg til å ønske å være best i verden på din spillopplevelse, og da både på pc og mobilopplevelse.

Disse ambisjonene kommer til å ta dem langt spesielt siden Leo Vegas har et unikt støtteapparat i ryggen og samarbeider med noen av de aller beste i bransjen på både grafisk design og mye annet.

Leo Vegas sitt spilletilbud :

Først og fremst så er det verdt å si om Leo Vegas at de har et imponerende utvalg av spill. Siden de samarbeider med noen i tungvekterne i bransjen hva gjelder design og funksjonalitet så finnes det her et variert tilbud av både kjente og mindre kjente spill. Leo Vegas har alle klassikerne, deriblant

Megajoker og Jackpot 6000. Det som blir anbefalt i forhold til innskudd når man skal gamble er at man bruker vanlige betalingskort som Visa og MasterCard. For enklest mulig uttak av penger så anbefales det istedenfor å ta i bruk Skrill eller Paypal. Disse to er enkle i bruk og man vil kunne overføre penger herfra og direkte til sin egen bruks-konto eller sparekonto.

Med appen til LeoVegas vil du oppleve at ventetiden blir raskere og den nye appen er dessuten enda mer funksjonell enn tidligere. Dette vil gi deg den aller beste opplevelsen. Kundeservicen er åpen døgnet rundt enten man ønsker å ta kontakt pr telefon eller på mail eller en aktiv live chat.