I dag finnes det utallige muligheter til hvordan man kan bruke mobiltelefoner og iPad. Disse blir brukt hver eneste dag til alt fra vekkerklokke til å stille inn en egen Nespresso-maskin slik at favorittkaffen er varm og klar når du står opp om morgenen. Mange bruker også mobilen sin til å spille mobilspill og dessuten til å vedde penger på casinospill. I det siste har det blitt utviklet enormt mange nye spill spesialdesignet for iPhone og iPad. Disse kan man lett ta i bruk når som helst og hvor som helst på reise eller hjemme.

Uansett om du og familien skal på sydentur til varmere strøk eller planlegger en lengre sommerferie sammen med dine nære og kjære, får man plutselig mye tid å slå ihjel på selve flyturen eller om det finnes lommer med tid innimellom reisen. Da kan det være godt med noen mobilspill som du enten kan spille alene eller sammen med reisefølget ditt på turen.

“Dagens første anbefaling er det nye mobilspillet Mekorama”.(http://www.dinside.no/mobil/ni-fine-mobilspill-til-den-lange-flyturen/60954368). I dette spillet skal man lede en bitteliten robot fra ett sted til et annet. Her må man tenke logisk og virkelig bruke problemløsingsevnene sine i prosessen. Utfordringer oppstår og man lærer seg å tenke nytt og vri opp ned på det som man kan fra før.

Fordelen med dette splitter nye mobilspillet er at det er helt gratis. Skaperen av spillet ber deg om å donere en frivillig sum penger hvis du liker spillet godt og spiller det mye, men dette er noe du velger helt selv. Om “Mekorama” blir for lite spennende kan du prøve det morsomme mobilspillet “Hitman.” Dette spillet går ut på at man skal fungere som snikskytter og ta livet av diverse narkobaroner og andre kriminelle mennesker. Man ligger godt skjult inne på et kjøpesenter og målet er ikke å bli oppdaget.